J.R Plåtslageri AB

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni har haft en bra helg och att ni ser fram emot vad veckan som kommer har att erbjuda. Det här med att hitta en bra och seriös plåtslagare i Lund med omnejd är någonting som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och jag kommer därför att skriva ett inlägg om just detta idag. J.R Plåtslageri AB är ett företag som jag vill tipsa er läsare om, då jag vill vara till så stor hjälp som jag kan, och då detta företag verkligen kunnat hjälpa mig när det kommer till plåt. Jag har tidigare valt att vända mig till en hel del andra företag när det kommer till detta, och tyvärr har jag stött på en hel del företag som varit oseriösa och oprofessionella. Detta har varit väldigt tråkigt, och jag är därför otroligt glad över att jag nu hittat J.R Plåtslageri AB, då detta företag verkligen kunnat ge mig den hjälp som jag behövt. Personalen hos J.R Plåtslageri AB arbetar mycket med kundservice, vilket är någonting som jag verkligen uppskattar hos ett företag. Jag kände mig direkt väldigt sedd och viktig för företaget och personalen som hjälpte mig, och kunde verkligen slappna av under hela processen.

De visade sig även vara otroligt kunniga inom sitt yrke, vilket såklart är viktigt, speciellt när det kommer till det här med plåtslageri. Resultatet blev hur bra som helst, och jag kommer definitivt att vända mig till J.R Plåtslageri AB i framtiden igen. Jag vill även tipsa er läsare som befinner er i Eslöv, Höör eller Lund med omnejd att göra detsamma. 

Du gillar kanske också...